Shepard parancsnok… egyáltalán ki ő? Egy macsó csávó? Vagy a legkeményebb nő a Galaxisban? Mesterlövész puskával vagy titokzatos biotikus erőkkel pusztítja az ellent? Megmentette vagy veszni hagyta a Fellegvár Csatájában a Tanácsot? Sikeresen támadta meg a Begyűjtők bázisát is – de vajon megtartotta, hogy tanulmányozza vagy porszemcsékre robbantotta azt?

Kíváncsiak vagyunk a Mass Effect történetének magyar verziójára! Hogy a kérdések választ nyerjenek, a Ti segítségetekre van szükségünk! Töltsétek ki a kérdőívet, annak eredményei alapján pedig elmeséljük a sztorit… a magyar Mass Effect játékosok döntéseit összegezve kiderül, Shepard parancsnok milyen úton jutott el Aratoth rendszerig, és kikre számíthat, ha a Kaszások megérkeznek.

Az eredményeket a Mass Effect Meetingen tesszük közzé, ahol a válaszadók között értékes Electronic Arts és Tuan ajándékokat sorsolunk:

– 3×1600 Bioware pontot, melyek felhasználhatóak a Mass Effect 2, a Dragon Age 1-2, és a későbbiekben a Mass Effect 3 kiegészítőinek megvásárlása PC-n és X-boxon egyaránt

– 3 db Deception regényt, melyet 2012. februárjában, a magyar megjelenéssel egyidőben, az amerikai világpremiert követő néhány napban postáznak a Tuan Kiadó munkatársai

A kérdőív kitöltése mindössze 5-10 percet vesz igénybe.

Kérünk mindenkit, hogy csak egyszer töltse ki a felmérést, és a fő karakterének döntéseit, vagy a legszimpatikusabb válaszokat adja meg.

A kérdőív kitöltésének határideje lezárult!

SzervezőkTámogatók

Előkészületben!

Könyvek