Az Egyesült Államokban 2012. január 31-én jelenik meg a negyedik Mass Effect regény, mely a Deception címet viseli.

A Tuan kiadó mindössze néhány nappal a premiert követően, február első hetében szintén kiadja a regényt, ezzel valamelyest izgalmasabbá téve a Mass Effect 3-ra való várakozás utolsó hónapját. A Mass Effect Meeting résztvevői számára pedig – amennyiben ezt választják ajándék kötetnek -, a megjelenés napján postára adják a kiadó munkatársai a könyveket.

A regényről egyelőre mi sem oszthatunk meg többet, mint az amerikai kiadás fülszövegének fordítása, de egészen biztosan izgalmas olvasmány lesz.

Szeretnéd, ha a Tuan Kiadó a megjelenés napján postázná Neked a könyvet? 

Töltsd ki a Magyar Mass Effect Felmérést, és nyerd meg!

Az univerzum ostrom alatt áll. Ötvenezer évenként öntudatra ébred gépek özönlik el a galaxist, hogy learassanak minden élőlényt – ők a Kaszások.

Két ember ismeri az igazságot és kétségbeesetten próbálnak lehetőséget találni arra, hogy megszakítsák ezt a ciklust: David Anderson admirális és partnere, Kahlee Sanders. Szörnyű bizonyítékot találtak arról, hogy a Kaszás fenyegetés valós. Eközben azonban kitették magukat a Cerberus, egy titkos paramilitáris szervezet machinációinak és vezetőjének, a Rejtőző Fickónak. Ezáltal Anderson és Sanders halálos veszélybe sodródik – a Cerberus bármi áron megállítaná őket, hogy megőrizze titkaikat.

Eközben egy valószerűtlen szövetségesbe botlanak – Gillian Graysonba, egy fiatal nőbe, akinek elképesztő erőknek parancsol. Korábban borzasztó tudományos kísérletek alanya volt, azonban most már szabad – és egyre inkább ura lesz halálos képességeinek. De miután megtudja, hogy a Cerberus a felelős apja haláláért, Gillian bosszút esküszik ellenük és az Illusive Man ellen – veszélyeztetve Anderson és Sanders minden célkitűzését.

Forrás: MassEffect.SFportal.hu

SzervezőkTámogatók

Előkészületben!

Könyvek